Annonse
00:00 - 17. august 2018

Et år med sjelelige sår

Denne sesongen av «Paradise Hotel: Karl Johans gate» har bydd på mange overraskelser.

Annonse

Snart har det gått et år siden valget, og det er på tide å oppsummere det politiske året. Dette har skjedd: Trond Giske, Ulf Leirstein, Ola Borten Moe på hytta, Kristian Tonning Riise, en stortingsgarasje, noen har seg i en åker, Sylvi Listhaug, Per Sandberg.

Vi slår opp i læreboken. Der står det, svart på hvitt, at politikk er «fordelingen av goder og byrder i samfunnet».

Per Espen Stoknes, MDGs vikar på tinget, kom rett fra en stilling som forsker og klimapsykolog ved BI og havnet inn i dette politikkens annus horribilis. Nå overlater han setet til kvinnen som ble valgt, men gikk ut i fødselspermisjon, Une Bastholm. I et innlegg i Dagens Næringsliv virker Stoknes rystet. «Men nå har sommeren kommet. Jeg har sluppet ut.»

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse