Annonse
00:00 - 10. august 2018

Den siste Europa-reisen

Politiske løpeturer: Stop Brexit - GPS. Foto: The Rogue Consultant / Twitter
Annonse

Denne uken har vårt hjemland vært åsted for én brites kamp mot brexit. Andy Pardy fikk ideen på en joggetur med treningsapp: En GPS-tracker kan brukes til å lage mønstre! Før sommeren sa 28-åringen opp jobben, kjøpte en varebil og planla ruten. Den siste sommeren i EU bruker han til å kjøre gjennom 32 europeiske land for å stave STOP BREXIT. T-en ble fullført i Snåsa, og forrige helg ble også O-en ferdig i Polarsirkelen. I skrivende stund er bilen og dens sjåfør i Finland. Turen skal ende på Den iberiske halvøy i oktober og kan følges på hjemmesiden therogueconsultant.com.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt