Annonse
00:00 - 10. august 2018

Den siste Europa-reisen

Politiske løpeturer: Stop Brexit - GPS. Foto: The Rogue Consultant / Twitter
Annonse

Denne uken har vårt hjemland vært åsted for én brites kamp mot brexit. Andy Pardy fikk ideen på en joggetur med treningsapp: En GPS-tracker kan brukes til å lage mønstre! Før sommeren sa 28-åringen opp jobben, kjøpte en varebil og planla ruten. Den siste sommeren i EU bruker han til å kjøre gjennom 32 europeiske land for å stave STOP BREXIT. T-en ble fullført i Snåsa, og forrige helg ble også O-en ferdig i Polarsirkelen. I skrivende stund er bilen og dens sjåfør i Finland. Turen skal ende på Den iberiske halvøy i oktober og kan følges på hjemmesiden therogueconsultant.com.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse