00:00 - 10. august 2018

Delt omsorg

I en verden der de voksne er hektet på likerklikk, er søte bilder av barndom blitt doping. 

Anonymisert: Bildene i denne saken er hentet fra fotograf Kristine Nyborg sin Instagram-konto @kristine_nyborg. Da hun fikk tre barn på femten måneder laget hun en utfordring for seg selv: fange barndommen deres, men la barna være anonyme. Les intervju med Nyborg nederst i saken.

Anna Rasmussen ble mor da hun var femten år gammel. Gjennom bloggen «Mamma til Michelle» har leserne gjennom flere år kunnet følge livet til Anna, Michelle og de to andre barna som senere har kommet til. Bloggen ligger i norgestoppen. 30 000 lesere på en dag er vanlig, på det meste kan det nå 100 000. Innimellom sponsede innlegg om vesker og hudpleie, bilder fra bryllup og dagboknotater fra en skjønnhetsoperasjon, finnes det en rekke innlegg om barna.

Det er ting alle foreldre tenker. I gode dager: «Du er verdens fineste!», med et nytt bilde av Michelle.

Og i onde dager: «Jeg bruker enormt mye penger på utakknemlige barn», som det het i et innlegg fra årets sommerferie. «Ferien til langt over 100 000 kroner er ikke bra nok for mine barn», klaget Rasmussen.

Annonse