00:00 - 27. juli 2018

Helgen på kirkejakt

En anonym helgenskikkelse går på kirkejakt i Vårt Lands spalter for tiden. Annenhver mandag skriver en viss St. Birgitta en slags anmeldelse av kirkebesøk. Hun - hvis det er en hun - har besøkt både frikirker, en katolsk kirke, storsal og misjonssal og denne uken en kirke på Grønland i Oslo. Vi får en inngående innføring i kirkens evne til å «hjelpa meg eitt skritt vidare på min reise i trua». Også lokalavisen Vårt Oslo satser på kirkeanmeldelser i år, og der under fullt navn. Kjersti Opstad besøker og anmelder kirker i hovedstaden, og skiller seg fra den anonyme kollegaen med å være mer opptatt av historie, arkitekter og utforming enn av trosreiser. Morgenbladet anmelder herved: 1-0 til Vårt Oslo over Vårt Land..

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse