Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Generelt DrittPRat

Annonse

Denne notisen suger informasjon om deg ut av øynene dine mens du leser. Og den bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. For mer informasjon se vår cookie-policy. Eller klikk på: «Jeg forstår». Sånn er det blitt når konsulentfirmaene kurser bedrifter i tilpasning til GDPR, EUs fine personvernforordning. «Hva du MÅ vite og hvordan du kan bruke GDPR til din konkurransefordel» skriker PWC, og informerer om at «virksomheter kan ikke behandle dine personopplysninger med mindre du har gitt et spesifikt og klart samtykke.» Derfra kommer det irriterende ordvalget «Jeg forstår.» Som om det å forstå var det samme som å være enig, altså som å samtykke? Er DU enig i alt du forstår? Jo, takk, jeg forstår utmerket godt, men er ikke enig i fremgangsmåten og jeg hater deg mere og mere.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse