Annonse
10:04 - 16. juli 2018

Fra bunnen går det bare én vei

Brexit-bråk, Trump og en forsmedelig fjerdeplass. Det var mye å fordøye for briter flest denne uken. 

En svevende Trump-baby, og en hovedstad i et land som fikk gjennomgå på så mange måter i løpet av én uke. Foto: Chris J. Ratcliffe / Getty Images
Annonse

London (Morgenbladet). Det skulle sitre her denne helgen.

London skulle være i høyspenning, flaggene skulle vaie fra balkonger og biltak og svette rygger. Men det eneste engelske flagget i sikte denne søndagen, var en lett frynsete variant på en parkert varebil i en stille bakgate. Og det første fotballøyeblikket på en tilfeldig pub i bydelen Shoreditch, der fotball-VM-finalen ble sendt på storskjerm senere denne søndagen, var BBCs reprise av det andre målet som forseglet britenes tap mot Belgia i bronsefinalen dagen før.

Innen den paljettkledde kvinnen hadde fulgt VM-trofeet inn på banen og lagenes nasjonalsanger var spilt, var det klart: dette kom til å bli en dempet affære.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt