Annonse
00:00 - 13. juli 2018

Football's coming home

Faksimile: National Centre for Domestic Voilence
Annonse

«Om England blir slått, blir hun slått også». Dette er den enkle beskjeden fra det britiske National Centre for Domestic Violence, i en fersk kampanje igangsatt i anledning fotball-VM. Forskningen viser nemlig at de engelske konebankerne slår seg ekstra løs når «Three Lions» entrer arenaen. Tallene for vold i hjemme øker med 26 prosent når England spiller, og med 38 prosent når England taper. Med andre ord: Synd England fikk maks antall kamper i dette VM, og samtidig en enslig grunn til å heie på England i bronsefinalen. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt