Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Et kvarters rulling (nesten)

Foto: Fred Lee/Getty Images
Annonse

Fotballpressen tar ikke sine argusøyne vekk fra Brasils stjernespiller Neymar Jr., som har fått kritikk for å være for rask til å kaste seg ned på bakken og rulle i påtatt smerte under VM. I en brannfakkel på morgenbladet.no skrev vår journalist Marius Lien at kritikken var dobbeltmoralsk. Men den sveitsiske tv-kanalen RTS Sport har tydeligvis ikke lest Liens kommentar og fortsetter Neymar-jakten. Sveitserne har nå talt opp hvor mange minutter spilleren har tilbragt på bakken i løpet av mesterskapet. 13 minutter og 50 sekunder er tallenes tale. Bare i kampen mot Mexico lå han på bakken i 5 minutter og 30 sekunder. Så har Neymar også blitt taklet mer enn noen annen i VM, ifølge Fifas statistikk. I løpet av fire kamper har brasilianeren blitt taklet 23 ganger. Neymar-debatten ruller videre.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse