Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Et kvarters rulling (nesten)

Foto: Fred Lee/Getty Images
Annonse

Fotballpressen tar ikke sine argusøyne vekk fra Brasils stjernespiller Neymar Jr., som har fått kritikk for å være for rask til å kaste seg ned på bakken og rulle i påtatt smerte under VM. I en brannfakkel på morgenbladet.no skrev vår journalist Marius Lien at kritikken var dobbeltmoralsk. Men den sveitsiske tv-kanalen RTS Sport har tydeligvis ikke lest Liens kommentar og fortsetter Neymar-jakten. Sveitserne har nå talt opp hvor mange minutter spilleren har tilbragt på bakken i løpet av mesterskapet. 13 minutter og 50 sekunder er tallenes tale. Bare i kampen mot Mexico lå han på bakken i 5 minutter og 30 sekunder. Så har Neymar også blitt taklet mer enn noen annen i VM, ifølge Fifas statistikk. I løpet av fire kamper har brasilianeren blitt taklet 23 ganger. Neymar-debatten ruller videre.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt