Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Alt tatt i betraktning

Annonse

«Det finnes et liv uten MSM. Et godt liv. Et friere liv. Er liv i bedre balanse», skriver Helge Lurås i sin nettavis Resett. Men hvis man skal være et alternativ til «main stream media» kan man jo ikke bare skrive om muslimer. Heldigvis har avisen en sexspalte ved psykologen Kristin Spitznogle, kjent fra VG. Her reklamerer hun for BDSM, harselerer med feminismen (som egentlig er nevrotisisme) og takker «alle menn som forguder og begjærer Kvinnen». Lurås kan også by på anmeldelser av filmer som Jurassic World: «Noe som trekker ned er de evinnelige søte barna som er overalt i moderne monsterfilmer» Og det er reisestoff: «Kunne du tenkt deg en komplett opplevelse hvor du ikke bare får sol, sjø og strand, men også mektige fjell og kraterinnsjøer? På Filippinene får du alt dette.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse