Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Rasistiske pølser

Foto: Instagram / Grillido
Annonse

Den tyske pølsefabrikanten Grillidos har fulgt opp tradisjonen vi nordmenn etablerte med nittitallsfavoritten Grillos: fotballrelaterte grillpølser. Det tyske produktet heter 7–1 og inneholder åtte pølser. Syv hvite, tyske bratwürst og en brun, brasiliansk snabb. Etiketten viser en gråtende brasiliansk supporter. Rasisme, sier enkelte brasilianere: Hva med Özil, hva med Alisson, hva med Boateng, hva med Filipe Luis? Her på notis er vi enige, den pølsepakken henger igjen på 1930-tallet. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt