Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Rasistiske pølser

Foto: Instagram / Grillido
Annonse

Den tyske pølsefabrikanten Grillidos har fulgt opp tradisjonen vi nordmenn etablerte med nittitallsfavoritten Grillos: fotballrelaterte grillpølser. Det tyske produktet heter 7–1 og inneholder åtte pølser. Syv hvite, tyske bratwürst og en brun, brasiliansk snabb. Etiketten viser en gråtende brasiliansk supporter. Rasisme, sier enkelte brasilianere: Hva med Özil, hva med Alisson, hva med Boateng, hva med Filipe Luis? Her på notis er vi enige, den pølsepakken henger igjen på 1930-tallet. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.