Annonse
00:00 - 15. juni 2018

Poetikeren svarer

Annonse

Kjære Poetikeren. Bør ikke Oslomet rime på ord som fantomet, syndromet, kondomet? Kan dere få tak i en rapper eller annen ordkunstner som kan teste dette ut?

Poetikeren svarer: Jo absolutt, min venn. (Heter du forresten Glenn?) Fantom, syndrom, kondom – får jeg høyne med et diplom? Og hvorfor stoppe der? Flere ord rimer her. Vil noen sende noe faktuelt, glætt og symbolladet, tro? Til aktuelt ætt Morrabla’ dått no?

 

Mer interessert i Alfabetikeren? Eller Fonetikeren? Les flere spørsmål og svar her.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt