Annonse
00:00 - 15. juni 2018

Man må møte diktatoren

Trump fortjener ros. Og den norske mediedekningen av Nord-Korea har vært for mye preget av det snåle og underholdning, mener sørkoreanske Jinha Sim.

Dialektfordommer. Da hun bodde i Seoul hjalp Jinha Sim avhoppere fra Nord-Korea, blant annet med å legge av seg dialekten fra nord, som det er fordommer mot.
Annonse

– Du gjør noe som sitter langt inne for mange av oss. I et innlegg i Aftenposten tirsdag roser du president Donald Trump.

– Som sørkoreaner ser jeg en forandring her som president Obama aldri klarte å få til. Husk at dette er det første toppmøtet i historien mellom USA og Nord-Korea. Men jeg har skrevet mange stygge ting om Trump selv, på facebook, så personlig har jeg ikke sansen for ham. Men nå tror jeg det gjelder å ha en annen og diplomatisk holdning, for vårt lands del.

– Mange kritiserer Trump for å «omfavne en diktator».

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt