Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Krigsherrens forakt

Annonse

I første episode av Anders Hammers dokumentarfilmserie «Arven etter Norge» møtte vi krigsherren Nizamuddin Qaisari, som er blitt den mektigste militære kraften i Faryab etter at norske styrker trakk seg ut av den afghanske provinsen i 2012. Han viste frem hvordan han binder sine fienders lik til bilpanseret etter å ha skutt dem. Tredje episode av serien er nå publisert på morgenbladet.no. Her møter vi en aktivist som tør kritisere Qaisari, og vi blir kjent med soldatene som nå kjemper mot Taliban i Afghanistan. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt