Annonse
08:49 - 08. juni 2018

Grensehandel

Kjære Sverige. Her er svenskene vi ønsker oss. Og nordmennene dere kan få i bytte.

Kildefoto: Getty Images
Annonse

Dere har nettopp feiret nasjonaldag, og det var stusslige greier. Vi tilbyr dere derfor 17. mai mot at vi får noe tilbake. Skal vi si Håkan Hellström? Men dere har egentlig mer vi vil ha. Hva skal dere ha for Zlatan? Tar dere ham i bytte mot John Carew og Ane Dahl Torp hvis han får spille i Heimebane? Og hva med Peter Stormare, vil dere bytte ham mot Bjørn Sundquist? Vi kan forresten godt bytte Zlatan mot 17. mai i stedet for Håkan. Og Sylvi Listhaug mot svenske tilstander.

Hva skal dere ha for Malin fra Saltkråkan? Bytter dere hvis dere får hele kvinnelandslaget i langrenn + Kåre Willoch? Tjorven kan vi bytte mot Live Nelvik. Og Hanne Krogh mot Bettan. Vi bytter også Nytt Norsk Tidsskrift mot gammel svensk visesang. Og vi kan ta Leif G.W. Persson, men da skal dere ta Jon Hustad. Og Ole Torp. Fredrik Skavlan (norsk) kan vi bytte mot Fredrik Skavlan (svorsk). Og Jenny Skavlan mot hun blonde i Fucking Åmål. Bytter dere forresten Pippi mot Kari Jaquesson? Eller Astrid Lindgrens urne mot Anne-Cath. Vestlys? Dere kan også få både Aksel Hennie og Kristofer Hivju hvis vi får Dolph Lundgren. Fint om dere tar med Petter Stordalen også. 

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse