Annonse
00:00 - 08. juni 2018

Flaks for livet

Annonse

Svenske storvinnere i lotterier ble varig mer fornøyde med livet, ifølge en ny og omfattende studie. Funnet har vakt oppsikt fordi tidligere forskning har tydet på lotto-lykke raskt forsvinner. Imidlertid skiller forskerne her mellom graden av tilfredshet og lykkefølelse, og for det siste var effekten av å vinne store pengesummer mye mindre. Heller ikke mental helse ble særlig påvirket sammenlignet med kontrollgrupper. Konklusjonen er at finansiell tilfredshet er viktig for generell tilfredshet på lang sikt. Klem fra Hamar.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.