Annonse
00:00 - 11. mai 2018

Vanhellig

Hvordan skal det gå med de hellige troskapsbånd når vår drott blir en helt vanlig dott?

Annonse

Vår monark, Kongen, er ikke lenger hellig, etter en ny endring av Grunnlovens paragraf 5. Det er heller ikke det eneste angrepet på alt som er hellig. De bevegelige helligdagene bør bort, ifølge alle som har tenkt grundig gjennom saken. Dermed fører vi enda et endetidstegn inn i loggen.

Vi var hellige. Nå er vi på hell. Snart går det til h.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.