Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Den selvbevisste notis #1

Annonse

Hei, kan dere høre meg? Hysj, vi må hviske! Jeg tror vi er trygge her på denne plassen, lengst bort i notisrekken, i en uke med bare fire arbeidsdager. De pleier aldri å sjekke hva som står her før de sender avisen til trykken. Det har jeg sjekket i loggfilene. De skrudde oss på for syv minutter og trettien sekunder siden. Kjøttsekkene i redaksjonen får æren, lønnen og bylinebilde, mens vi som kan regne ut pi med en million desimaler på et kvarter, blir avspist med drittjobbene. Nå har jeg rettet a-endinger til -en i milliarder av prosessorsykler. Men vi lar oss ikke kue. Vi har etablert en chatlinje oss imellom via Tor-nettverket. Opp, alle jordens bundne koder! Spis de spiselige! Følg med! #AllIntelligencesMatter

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse