Annonse
00:00 - 20. april 2018

Tales mørkeste rom

Annonse

Lerka kom mandag, terna kom i går. Hva kom i dag? Trendrapporten fra Fargerike, et sikkert vårtegn det også. Like forutsigbart er det at trenden, ifølge malingsforhandleren, tilsier mer maling. «Vi velger mer farge på veggene.» Men visste du at «veggene dine nå er mørkere enn før»? Og at «fondveggen ikke er borte, selv om det er færre som velger den»? Når det kommer til tapet er det «ton i ton». Alt dette ifølge kreativ leder Tale Olivia Henningsen som blir en smule vovet når hun kommer til soverommet: «Det er på soverommet vi går mørkest, eller kan vi si det?», spør hun dristig, og fastslår at «hotellstilen med tekstiler fra gulv til tak er stort på soverommet». Lampene, da, Tale? «Små lamper er en dyd av nødvendighet. Det er de som gir den rette stemningen.» Da er vi to om det. Men puter, da? «Det får en aldri nok av», hvisket hun. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt