Annonse
00:00 - 27. april 2018

Hva ville'n Einar gjort?

Annonse

Kjære Vetikker

Vi vil gjerne spørre deg om noe. Nå gjør vi det: Nyhetsredaktør i Klassekampen, Mímir Kristjánsson, utgir boken Hva ville Gerhardsen gjort?. Vi lurer også på hva Gerhardsen ville gjort, og derfor sender vi altså spørsmålet videre til deg. For alt var bedre før, og nå er det verre. Hva ville Gerhardsen gjort?

Vetikkeren svarer: Vet ikke.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt