Annonse
00:00 - 16. mars 2018

Sylvi Listhaug fôrer Ap-hatet, skriver Mohamed Abdi.

Sylvi Listhaug fôrer et Ap-hat, skriver Mohamed Abdi.

. .
Annonse

Så ble justisminister Sylvi Listhaug til slutt presset til å gi en unnskyldning. Hva har den siste ukes debatt – Ap mener terroristers rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del! – vist oss? 

Da Fremskrittspartiet kom i regjering i 2013, kalte de inn til internasjonal pressekonferanse for å avkrefte at de var høyrepopulister. Partiet fikk støtte fra nordmenn fra hele det politiske spekteret – vårt eget Frp skulle liksom være så mye mer moderat og ansvarlig enn søskenpartiene i Europa. Den siste uken bekrefter for oss at Frp i regjering har sendt oss lenger og lenger ut på glattisen. Vi er i ferd med å normalisere holdninger som er farlige. 

Anniken Huitfeldt er inne på det vesentlige når hun skriver om 22. juli: «Vi reagerte med verdighet og forsøkte etter beste evne å samle nasjonen. Men vi tok aldri ansvar for et skikkelig politisk oppgjør med de holdningene terroristen representerte», skriver hun i Dagbladet

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.