Annonse
19:54 - 23. mars 2018

Fra Dagbladet til Morgenbladet

Cornelia Kristiansen ansatt som ny lesersjef i Morgenbladet.

Cornelia Kristiansen. Foto: Lars Eivind Bones
Annonse

Morgenbladet satser digitalt, og kommer nå med daglige oppdateringer på nett. Som lesersjef skal Cornelia Kristiansen lede og bygge opp en ny redaksjonell avdeling med ansvar for leserrekruttering og -engasjement, analyse og utvikling. 

– Jeg har lært omtrent alt jeg kan i Dagbladet, og har hatt syv fantastisk fine år der, med verdens beste kolleger. Og så er jeg veldig glad for å få muligheten til å være med på å bringe Morgenbladet ut til flere lesere. Det er en avis jeg har vært glad i mange år, som har et strålende utgangspunkt i en samtid som skriker etter kvalitet og dybde, og som jeg tror mange flere ville hatt stor glede av å lese, sier Kristiansen. 

Hun kommer fra en stilling som SoMe-ansvarlig i Dagbladet, og har bakgrunn fra debattavdelingen der, samt i Aftenposten. Kristiansen har en master i statsvitenskap, bachelor i litteraturvitenskap og journalistutdanningen fra Oslomet. Fra 1. august vil hun være på plass i Morgenbladet.  

– Vi gleder oss veldig til å få Cornelia med på laget. Hun har den sjeldne egenskapen at hun er heltabloid i hodet samtidig som hun er flytende i morgenbladsk, sier ansvarlig redaktør Anna B. Jenssen

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse