Annonse
00:00 - 09. mars 2018

Åpen slutt

Foto: NRK
Annonse

«Er du der, Svendsen?» […] «Der mistet vi visst Svendsen.» «Nei, jeg er her, jeg!» «Ja, der har vi kontakt igjen. Og Svendsen, levealderjustering, hva er det?» […] «Svendsen?» Ordet går til Hansen. Svendsen kom aldri tilbake. Dialogene mellom Marienlyst og omverdenen får stadig oftere en åpen slutt, for noe har skjedd med linjene til NRK. Hva enn de linjene var, og er, så gjør ikke Skype-varianter og mobilnettet samme nytten. At lydkvaliteten daler og bildene skjelver, er ille, men det verste er at reporterne blir så nervøse at de ikke får summet seg til hverken å lytte eller spørre, og med tiden nok knapt tør bevege seg ut.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
nrk
Annonse