Annonse
00:00 - 09. februar 2018

Overivrige politikere

Annonse

Statsrådsskifter gir ny giv. Den noe slappe kulturministeren Linda Hofstad Helleland er nå som likestillingsminister blitt en pasjonert forsvarer av pappapermisjonen. Så pasjonert at hun legger seg ut med sitt parti Høyres viktigste allierte, arbeidsgiverne, når hun i et DN-intervju anklager dem for å være en bremsekloss i arbeidet for å fremme menns vilje til å være hjemme i pappaperm. Jan Tore Sanner har som kunnskapsminister lagt fra seg den rolige, overbærende stilen fra Kommunaldepartementet. «Hør nå her, hør nå her …», sa han utålmodig flere ganger i NRKs Politisk kvarter denne uken. Sanner burde vite bedre, vi hører ikke på hva han sier når han snakker som en mislykket lærer i en problemklasse.  

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt