Annonse
00:00 - 23. februar 2018

Sjokk for demokratiets duer

Amerikanske politikere er vantro etter at noen utlendinger har forsøkt å påvirke resultatet i valget deres.

Annonse

Russland forsøkte å påvirke utfallet av det amerikanske presidentvalget. Bevisene blir tydeligere for hver dag som går. Spesialetterforsker Mueller har tatt ut tiltaler mot flere navngitte russere og deres selskaper.

Etterretningstjenester som angriper et demokratisk land, for å forsøke å påvirke utfallet av frie valg! Hacking av e-postkontoer! En fabrikk med nitti nerder som legger ut teite virale bilder og falsk informasjon på Facebook for å sverte politikere! Lusne feller full av urinerende skjøger! 

– Det Russland har gjort er helt uhørt og fullstendig uakseptabelt, mener den amerikanske skuespilleren, senatoren og kommandosoldaten Eagle Strike Bulldozer jr. Han slutter seg dermed til et stadig voksende kor av fordømmelser, som samler seg til kamp under det flammende banneret:

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse