Annonse
13:15 - 15. januar 2018

Den rasende notis

Annonse

Det er lenge siden Leif Juster hyttet med paraplyen mot Meteorologisk institutt. Nå hytter vi igjen. Yr har gjort temperaturen til en følelsessak. Man kan velge tabellvisning, som før, med eksakt temperatur, men det du får opp uten videre er «himmelvisning» hvor –10 grader på Filefjell suppleres med «føles som –20».  Ja da, det finnes tabeller for effektiv temperatur, følt temperatur, basert på vind og luftfuktighet og et gjennomsnittsmenneskes sanseapparat, men ingen skal fortelle meg hva jeg føler. Det er invaderende, Kristen Gislefoss, det er trakasserende, Kristian Gislefoss, det er harassment, Rafael Escobar Løvdahl. Hytt, hytt, hytt!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.