Annonse
00:00 - 19. januar 2018

Er det en blogg? Er det et medium?

Eller kanskje det er en sjanger?

Annonse

– Dette var vanskelig! Jeg siterer UiOs nettside: «Kjartan Rekdal Müller har i sitt prosjekt vist hvordan vi kan modellere forholdet mellom sjanger og de underliggende tekniske plattformene i digitale medier.» Hva betyr dette?

– Ja, det betyr blant annet at jeg tidlig i prosjektet gikk inn og så på teknologi og sjanger. Jeg fant for eksempel ut at i forbindelse med blogger, så var det ikke noen klar enighet om det var et medium eller en sjanger. Det trigget mye av arbeidet jeg har gjort. Hvorfor skjønte man ikke dette? Hva hadde det å si for vår oppfattelse av medieteknologier og sjangre?

– Hva hadde det å si?

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse