Annonse
00:00 - 22. desember 2017

De skamløse jentene

Annonse

Skåle vil vi, for likestillingen, og vi skal huske hvor viktig det var at «Gutteklubben Grei» ble avdekket i sak etter sak. Det er derfor en unnlatelsessynd at vi i året som gikk ikke har forsøkt å finne ut hva det betyr for norsk kulturpolitikk at viktige verv er besatt av venninner, eller kvinner som ønsker å fremstå som venninner. Fra venstre mot høyre ser vi Nasjonalmuseets direktør Karin Hindsbo, Kulturrådets direktør Kristin Danielsen, kulturminister Linda Hofstad Helleland og direktør i Innovasjon Norge Anita Krohn Traaseth. Bildet ble publisert primo desember av direktør Traaseth på Instagram med opplysning om at førjulsfestligheten var betalt med egne penger.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.