Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Hvor skal vi hen?

Annonse

Året oppsummeres, og vi må gjerne tro at det viktigste som skjedde i 2017 var overgangen til twitterregime i USA, mens det politiske sentrum ble gjenfunnet i Frankrike. Men selv for oss som helst snakker om globale trender i festlig lag, overskygger disse spørsmålene tankens virksomhet også i året som gikk: Hvor går renten, opp eller ned? Hvor går boligprisene, opp, flatt eller ned? Og hvorfor er kronen så svak når de ledige er så få? Det velsignede ved et nytt år er at disse spørsmålene blir med oss. Noe varer evig, slik overlever vi.   

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.