Annonse
00:00 - 15. desember 2017

Minister Grande

I januar begynner Trine Skei Grande regjeringsforhandlingene. Hvordan man skal opptre i regjering, sitter i ryggmargen, mener hun.

Ber om en sjanse: Trine Skei Grande, partileder for Venstre, forteller at hun lurer på om hun må ta med katten sin i regjeringsforhandlingene som begynner i januar. Foto: Katinka Hustad Katinka Hustad
Annonse

– Tenker du i disse dager ofte på Lars Sponheim?

– Hi-hi. Jeg tenker på at vi i Venstre står i en lang tradisjon. Og så skal jeg innrømme at jeg alltid tenker på dette kontoret på Stortinget som Lars sitt kontor. Litt fordi jeg synes han ble kastet ut på en brutal måte, etter å ha vært her så lenge.

– «Heller Jens enn Jensen», sa han i 2009. Hva har skjedd med Venstre – og med Frp – siden den gang?

Annonse