Annonse
00:00 - 15. desember 2017

Nytt fra Norden

Annonse

Kjære vene, kjære vakre vene Universitetforlagets tidsskriftsbase Idunn, med to n’er. Og kjære vakre vene alle som går over i jul med stoltheten av å ha publisert, fagfellevurdert. Vær du glad. Vær stolt. (Men hva har hendt? Kravet til internasjonalisering har gjort vår tidsskriftflora til et nordisk kratt av or, osp og asp. Se titlene: Aktuell nordisk odontologi. Nordisk dramapedagogiisk tidsskrift. Nordic journal of digital literacy (meg i rævva), Nordic journal of human rights, Nordic journal of religion and society, Nordic studies in education, Nordisk kulturpolitisk tidsskrift, Nordisk poesi. Nordisk politiforskning, Nordisk sosialt arbeid. Og mange flere. Alt dette med Internasjonale Store Forbokstaver.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt