Annonse
00:00 - 15. desember 2017

Nytt fra Norden

Annonse

Kjære vene, kjære vakre vene Universitetforlagets tidsskriftsbase Idunn, med to n’er. Og kjære vakre vene alle som går over i jul med stoltheten av å ha publisert, fagfellevurdert. Vær du glad. Vær stolt. (Men hva har hendt? Kravet til internasjonalisering har gjort vår tidsskriftflora til et nordisk kratt av or, osp og asp. Se titlene: Aktuell nordisk odontologi. Nordisk dramapedagogiisk tidsskrift. Nordic journal of digital literacy (meg i rævva), Nordic journal of human rights, Nordic journal of religion and society, Nordic studies in education, Nordisk kulturpolitisk tidsskrift, Nordisk poesi. Nordisk politiforskning, Nordisk sosialt arbeid. Og mange flere. Alt dette med Internasjonale Store Forbokstaver.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse