Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Innloggingssystemene tar over

Annonse

Når kommer vi til det punktet der det å «holde tritt med» datasystemene i seg selv blir en heldagsjobb? Stadig nye passord, og passord for å få nye passord. Nye oppdateringer og forandringer, deretter omstart og ny innlogging. Så et nytt passord for å få nytt passord, og varsler fra systemene, du må sette deg inn i det nye. Meldinger om at du et annet sted har fått en melding. Du sjekker Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Linkedin, Academia, Messenger og Signal, uvitende om at du har fått en melding på Finn.no. Et selvtilstrekkelig system, der det ikke lenger er du som bruker «systemet» av mobil, nettbrett og pc, men systemene som bruker deg, slåss om deg, stiller krav. Hele dagen med dette.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.