Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Frelseren på vannvogna

Annonse

Hovedstadens største vannhull gjør det motsatte av vår herre Jesus Kristus – kall det gjerne en «Antikrist» – og forvandler vin (og store mengder sprit) til vann denne julebordssesongen. I #metoos ånd har utestedene begynt å servere en ny drink, «The Saviour», som bare er et glass vann pimpet med garnityr og spjåk, som om den var en sprit-cocktail. Nå kan kritiske røster innvende at mannen som føler seg komfortabel med å bestille et glass vann pyntet med bringebær, fersk mynte og en grapefruktskive, ikke akkurat er én GT unna å seksuelt trakassere hele HR-avdelingen. Men kanskje drinken kan la de få gjenværende ikke-trakasserende menn våkne dagen etter julebordet (alene) med litt mindre hodepine.

 
Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse