Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Frelseren på vannvogna

Annonse

Hovedstadens største vannhull gjør det motsatte av vår herre Jesus Kristus – kall det gjerne en «Antikrist» – og forvandler vin (og store mengder sprit) til vann denne julebordssesongen. I #metoos ånd har utestedene begynt å servere en ny drink, «The Saviour», som bare er et glass vann pimpet med garnityr og spjåk, som om den var en sprit-cocktail. Nå kan kritiske røster innvende at mannen som føler seg komfortabel med å bestille et glass vann pyntet med bringebær, fersk mynte og en grapefruktskive, ikke akkurat er én GT unna å seksuelt trakassere hele HR-avdelingen. Men kanskje drinken kan la de få gjenværende ikke-trakasserende menn våkne dagen etter julebordet (alene) med litt mindre hodepine.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Hver dag kappes det en bit av demokratiet.»