Annonse
00:00 - 10. november 2017

Vi hopper i fallskjerm

Annonse

Etter at Dagny hoppet av fra Fargerike og gjennom Dagnys Fargestudio utroper årets farge selv, må moderskipet Fargerike være tidligere ute og har allerede nå besluttet at blå er årets farge 2018. «Hvorfor symboliserer blått mennesket anno 2018?», spør man. Jo, «vi hopper i fallskjerm og ser inn i en virtuell verden. En lyseblå pustepause er essensiell for oss, like mye som vi strever etter en full blå kalender i Outlook». Kan Dagny hamle opp med dette?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.