Annonse
00:00 - 01. desember 2017

«Søkeren må ha eksepsjonelle norskferdigheter»

Annonse

Har du evner som content producer? Orkla Health trenger deg. Dette ifølge en stillingsannonse. Orkla Health er nemlig godt i gang med den digitale reisen, men trenger flere personer. Du vil bli del av et sterkt marketingmiljø, du skal øke kvalitet og effektivitet i innholdsprosesser, du er innovativ og kreativ og evner å tenke utenfor boksen. I jobben blir du super-user av innholdssystemer og skal sammen med Web Performance Analyst og Search Spesialist sikre at det digitale innholdet er i tråd med målsettingene. Har du i tillegg et sterkt drive, er det bare å ta kontakt med Orkla Healths Content & Performance Manager eller Head of Digital Hub for mer informasjon. Vi merker oss at søkeren må ha «eksepsjonelle norskferdigheter», åpenbart for å avhjelpe det hjelpeløse språket som har satt seg i Orkla Health og forhindre at virksomheten imploderer i anglisismer og språkblomster. PS: Dette haster.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.