00:00 - 10. november 2017

Kraker søker staker

Bekymret over fiendens fremmarsj? Nå må du sikre deg mot kvinnvasjonen. Episode fire: Et nytt håp.

2017. Borgerkrigen raser. Rebeller med baller har samlet seg i konsernenes kaserner. Rebellene har nettopp vunnet sin første padleduell mot Kvinnperiet, og i løpet av duellen klarte de å stjele de hemmelige planene for Kvinnperiets våpen over alle våpen, FØLELSESSTJERNEN, en gigantisk hormonbombe med nok kraft til å fremtvinge en tåre i øyekroken hos selv den mannligste mann.

Forfulgt av Kvinnperiets mest utspekulerte propagandister, forsøker vår helt å unnslippe de stjålne planene, slik at hans folk kan reddes og galaksen igjen kan få sin frihet.

For la oss være helt ærlige: Tilstanden er dramatisk. Luen er trukket hardt ned over skaftet og klemmer kraftig rundt testiklene på oss konkurransemennesker her i dette landet, feminisselandet Norge. Lenge har menn sett på at kvinner har tatt over maktposisjoner som læreryrket, legestanden og interiørblogger. Vi tok ikke engang hintet da den viktigste kilden til kunnskap og informasjon ble hetende «Kvinneguiden». Menn må sitte og tisse mens menstruerende kvinner får kjøre bil og gå fritt rundt. Det verste av alt er at vår stolte halvnasjon har latt dette skje, selv da vi kontrollerte regjeringen, militæret og pengene.

Annonse