Annonse
00:00 - 17. november 2017

Hvor er dassen, Aslak?

Annonse

Selv åndsmenneskene og vi de vanlige biblioteksrottene må pisse, vet du, om enn ikke like ofte som de vin-og kaffepimpende som sitter vaglet i Nasjonalbibliotekets nye bar «Å», eller event-gjestene som er bedt på scones. I dag måtte jeg gå i hagen, ned mot Observatoriet. Det er all right, det, i sommerhalvåret, men nå som bladene er falt av buskene, måtte jeg trekke inn midt i akten, av frykt for blotteranklager. Nei, inviterer man folk inn, må man ha avtreder nok, festivaldassene er dessuten rimelig til leie nå, utenfor sesong.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt