Annonse
00:00 - 24. november 2017

Hun vet hvem du er

Ofre for seksuell trakassering i politikken tar kontakt med høyrepolitiker Sara Berge Økland etter at hun denne uken delte sine egne opplevelser fra sin tid i Fremskrittspartiet. De samme mennene går igjen.

Oppgjør: Sara Berge Økland mener de som gjentatte ganger bedriver seksuell trakassering, bør suspenderes – også fra politikken. 
Annonse

– Du delte denne uken dine erfaringer med seksuell trakassering i Frp på Facebook. Så plukket flere aviser det opp. Hva slags tilbakemeldinger har du fått?

– Responsen har primært kommet fra jenter som selv har opplevd seksuell trakassering, både i Fremskrittspartiet og i andre partier. Jeg har også fått mange henvendelser fra politikere som ikke selv har slike erfaringer, men som takker meg for å ta det opp.

– Har du inntrykk av at omfanget av seksuell trakassering er særlig stort i politikken?

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.