Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Hetseprosessen

I et mørkt hjørne av nettet organiseres hets og trusler i stor skala. Jo større skade, jo større jubel.

Annonse

Hør mer om digitale hetsekampanjer på Morgenbladets podkast.

 

Søndag 6. august, klokken er 21.30. Et menneske, høyst sannsynlig en mann, har sett Sophie Elises ferske musikkvideo All Your Friends, som nettopp er blitt offentliggjort på Youtube, og delt den videre på et av verdens største nettsamfunn, 4chan.org.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.