Annonse
00:00 - 03. november 2017

Aslak Bonde om Arbeiderpartiet og lønnsmottagere

Arbeiderpartiet ble ikke arbeidernes parti. Kanskje fordi lønnsmottagerne er for forskjellige, skriver Aslak Bonde.

Annonse

I mai sa godt over halvparten av LOs medlemmer at de ville stemme Arbeiderpartiet. På valgdagen var det bare en drøy tredjedel som gjorde det. Meningsmålingen som ble offentliggjort av LO på mandag, viser at Ap i valgkampen formelig skremte bort de fagorganiserte.

Tallene er ille i seg selv, men de må være ekstra tankevekkende for Ap-strategene som i år mente at de hadde et valgkampopplegg spesielt rettet inn mot fagorganiserte. Slagordet «Trygghet i arbeid» skulle markere at Arbeiderpartiet ikke bare kjempet for høy sysselsetting, men også for et bedre og tryggere arbeidsliv.

 

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.