Annonse

Annonse

00:00 - 24. november 2017

Årets europeiske avis!

185 aviser fra 27 land var nominert til årets European Newspaper Award, en europeisk mediepris for aviskonsept og -design. Juryen pekte ut Morgenbladet som årets avis 2017 i kategorien for ukeaviser! I begrunnelsen skriver den bredt sammensatte juryen at Morgenbladet tilbyr en «umiskjennelig profil i form av både innhold og design». De fremhever at sideuttegningen er «rikt variert» og at «tabloidformatet gir et magasindesign», og beskriver avisen med følgende stikkord: «oppslag og oppslagssaker, store fotoreportasjer og temaer visualisert med illustrasjoner».

– Dette er en anerkjennelse av at Morgenbladet har et særegent og godt avisuttrykk, og at design og foto holder internasjonalt nivå. Det er hyggelig å bli satt pris på av våre europeiske kolleger, sier ansvarlig redaktør Anna B. Jenssen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse