Annonse
00:00 - 24. november 2017

Årets europeiske avis!

Annonse

185 aviser fra 27 land var nominert til årets European Newspaper Award, en europeisk mediepris for aviskonsept og -design. Juryen pekte ut Morgenbladet som årets avis 2017 i kategorien for ukeaviser! I begrunnelsen skriver den bredt sammensatte juryen at Morgenbladet tilbyr en «umiskjennelig profil i form av både innhold og design». De fremhever at sideuttegningen er «rikt variert» og at «tabloidformatet gir et magasindesign», og beskriver avisen med følgende stikkord: «oppslag og oppslagssaker, store fotoreportasjer og temaer visualisert med illustrasjoner».

– Dette er en anerkjennelse av at Morgenbladet har et særegent og godt avisuttrykk, og at design og foto holder internasjonalt nivå. Det er hyggelig å bli satt pris på av våre europeiske kolleger, sier ansvarlig redaktør Anna B. Jenssen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse