00:00 - 17. november 2017

Absolute SSB

Deluxe: Se frem til samleboksen om SSB, tonesatt av Meyers pianospillende ektefelle Victor Norman. Foto: Getty Images

Hvem trodde for to uker siden at NRK ville lage nyhetssak straks programmet for SSBs interne torsdagsseminar var klart. Men jo: Erling Holmøy presenterer innvandrerregnskapet på seminar neste torsdag, melder NRK. Stakkars Holmøy, han er i ferd med å bli samfunnsøkonomstandens svar på Tone Damli Aaberge.​ Og det er mer: Klassekampen gir oss referat fra styringsdialogen mellom SSB og Finansdepartementet, og Dagbladet kontrer med referatet fra Meyers medarbeidersamtaler med departementet. Ikke fått nok? Hvis du likte SSB minutt for minutt, kan du glede deg til følgende produkter: Trebindsverket Christine Meyers samlede medarbeidersamtaler. Styringsdialogen Directors Cut. Liveblogging fra Torsdagsseminaret. Innvandrerregnskapet i praktutgave, innbundet i kalveskinn med Godt norsk-stempel. Og til jul, den store svarte boksen, med alt og enda mer bonusmateriale: Alle de uavkortede referatene fra møtene i departementets rådgivdende modellutvalg og en vinylsingel der Victor Norman spiller piano. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Les Morgenbladet digitalt i 10 uker for 10 kr. Bli abonnent
Annonse