Annonse
00:00 - 06. oktober 2017

Vekst og velstand 

Annonse

Fremtiden er her. Hvor? Der. Fremtiden er på tundraen langs E18  i det indre Aust Agder, på Brokelandsheia, westernbyen som grodde opp rundt Lyngrillen og Norol, senere Statoil, nå Cirkle K, og som i dag er Norges fremtidslaboratorium. Dette er den tette byen realisert i virkelighetens verden, med Europris, Kong Kurs, Vinmonopolet, dyrehage og motell integrert i boligbebyggelsen, og snart blir det jernbanestasjon, men allerede nå, melder Tvedestrandsposten torsdag, kommer 7-11 til Brokelandsheia med en verdensnyhet: Nytt konsept. Dropp Bamble, dropp Fiansvingen på Brokelandsheia blir det nye elektroniske løsninger for lønn og HR, talentproframmer for de ansatte og bredere vareutvalg og større kampanjektivitet enn verden har sett, heter det. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.