Annonse

Annonse

00:00 - 06. oktober 2017

Vekst og velstand 

Fremtiden er her. Hvor? Der. Fremtiden er på tundraen langs E18  i det indre Aust Agder, på Brokelandsheia, westernbyen som grodde opp rundt Lyngrillen og Norol, senere Statoil, nå Cirkle K, og som i dag er Norges fremtidslaboratorium. Dette er den tette byen realisert i virkelighetens verden, med Europris, Kong Kurs, Vinmonopolet, dyrehage og motell integrert i boligbebyggelsen, og snart blir det jernbanestasjon, men allerede nå, melder Tvedestrandsposten torsdag, kommer 7-11 til Brokelandsheia med en verdensnyhet: Nytt konsept. Dropp Bamble, dropp Fiansvingen på Brokelandsheia blir det nye elektroniske løsninger for lønn og HR, talentproframmer for de ansatte og bredere vareutvalg og større kampanjektivitet enn verden har sett, heter det. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Aktuelt