Annonse
00:00 - 06. oktober 2017

Nav oppsummerer seg selv

Annonse

Denne beskjeden henger på en dør på et lokalt Nav-kontor i Oslo. I andre etasje. Mange, mange spørsmål melder seg. Hvorfor må vi helt til fjerde? Kunne vi ikke stoppet i tredje, og så snudd? Hva slags trapp er dette, som går opp ett sted, og kommer ned et helt annet? Er det et kunstprosjekt? Et stille rop om hjelp fra en saksbehandler fanget i Kafkas mareritt? Om det siste: Vi ser deg.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.