00:00 - 27. oktober 2017

Metadebatt i «Villaksens Venner.»

Sist uke skrev vi om de konkurrerende Facebook-gruppene «Villaksens Venner» og «Villaksens Venner.» (altså med og uten punktum). Nå har notisen nådd «Villaksens Venner.», hvor diskusjonen raser. «Sannheten er at en av sidene, Villaksens Venner. [med punktum], er den opprinnelige siden der alle med positivt engasjement for villaks er velkomne. Den andre siden er en kopiside opprettet av personer som ikke godtok at alle personer var velkomne, som prøvde å sabotere Villaksens Venner.», skriver en debattant, som mener «Villaksens Venner» er «oppdrettsfiendtlig». Og slik fortsatte debatten.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse