Annonse
00:00 - 20. oktober 2017

Her blir det liv

Han vil gjøre virus ufarlig og gjenopplive mammuten. Møt Dr. George Church, mannen som ikke bare vil forandre verden, men selve livet.

Vil forme fremtiden: Bioteknolog og Harvard-professor George Church er involvert i en rekke banebrytende teknologier, fra maskiner som lager kunstig genmateriale til metoder som kan gjøre det mulig å lagre all verdens datainformasjon i en celleklump.
Annonse

Tenk deg en verden fri for flåttsykdom og malaria, der mennesker ikke kan bli smittet av noe virus, og hvor vi ikke eldes som før. En verden der et hjerte kan dyrkes utenfor kroppen, og høstes når vi trenger det. Der blinde kan få synet tilbake.

Tenk deg en klode hvor mammuten (for et syn!) på ny vandrer over tundraen i Sibir.

Av slike forestillinger renner hjernen over idet vi går inn i glasskledde The New Research Building, den aller største bygningen ved Harvard University i Boston. Det er nemlig slike ting Dr. George Church, som vi skal møte, helt konkret arbeider med å realisere. Vi er på vei inn i et vitenskapelig verksted som spesialiserer seg på nettopp det de fleste andre forskere anser som science fiction eller som umulig.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.