Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Flanellografen ennå ikke død

Foto: Knut / Wikimedia Commons
Annonse

Morgenbladet har speidere overalt, årvåkne folk som rapporterer om det som skjer, og like viktig for helhetsbildet: De rapporterer om det som ikke endres. I år som i fjor på denne tiden, kan vår kilde på Værøy fortelle at Værøy menighet fortsatt frister med flanellograf for å lokke de unge til søndagsskolen. Flanellograf? Tavlen i flanell hvor man kan hekte figurer og oppføre forestillinger, alt takket være flanellens lodne overflate. Fås i nettbutikken flanellograf.no.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.