00:00 - 08. september 2017

Oversett

Mediebildet gjenspeiler ikke mylderet av valg­muligheter i stortingsvalget. Møt alternativene.

Miljøpartiet De Grønne Khmer (MDK): Få partier er mer kontroversielle blant oljebransje, veteranbilentusiaster og Nettavisens kommentarfelt enn Miljøpartiet De Grønne (MDG). Det få vet, er at det er deres totalitære slektninger i MDK som står for det meste av politikken de anklages for i nevnte kretser. Miljøpartiet De Grønne Khmer har nemlig programfestet tvangshugging av alle biler, halshugging av barnefamilier i grisgrendte strøk og null hugging av norske trær, med hederlige unntak for egne medlemmer. Neste gang du leser at en miljøpartiprofil har flydd privatjet til og fra Kaffebrenneriet for morgenlatten sin, undersøk om det ikke virkelig er MDK som er på ferde.

Nøytral Samling (NS): Nøytral Samling er ifølge eget partiprogram et blokknøytralt parti og har fått noe omtale, men mange anklager partiet for å i virkeligheten være høyreekstreme og hevder at konfliktsky medier vegrer seg for å belyse dette. Brunbeisende kritikere kaller dette «normalisering av fascistoid politikk», men NS tar avstand fra karakteristikken. Nøytral Samlings fanesaker er samferdsel, dyrevelferd, og den ariske rases suverenitet.

Annonse