Annonse

Annonse

00:00 - 08. september 2017

Nei, nei, ikke valgkamp!

I sin rørende omsorg for asylsøkernes kunnskap om norsk kultur reiste innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) til Steinkjer den siste torsdagen i valgkampen. Der underviste hun selv asylsøkerne på byens voksenopplæring. Lærerne reagerte på å bli involvert i Frps valgkampinnspurt, melder NRK, og skolen hadde foreslått at hun kom i oktober i stedet, men det passet ikke for statsråden. Med i Listhaugs følge var ekspedisjonssjef Lisbeth Fransplass og kommunikasjonsrådgiver Raheela Chaudhry. Som Morgenbladet påpekte i forrige uke, skal embedsfolk ikke drive med valgkamp eller partipolitikk. Men når Listhaug har bestemt at hennes lærerstunt i Steinkjer ikke er valgkamp, så er det vel sånn.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse