Annonse
00:00 - 08. september 2017

Nei, nei, ikke valgkamp!

Annonse

I sin rørende omsorg for asylsøkernes kunnskap om norsk kultur reiste innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) til Steinkjer den siste torsdagen i valgkampen. Der underviste hun selv asylsøkerne på byens voksenopplæring. Lærerne reagerte på å bli involvert i Frps valgkampinnspurt, melder NRK, og skolen hadde foreslått at hun kom i oktober i stedet, men det passet ikke for statsråden. Med i Listhaugs følge var ekspedisjonssjef Lisbeth Fransplass og kommunikasjonsrådgiver Raheela Chaudhry. Som Morgenbladet påpekte i forrige uke, skal embedsfolk ikke drive med valgkamp eller partipolitikk. Men når Listhaug har bestemt at hennes lærerstunt i Steinkjer ikke er valgkamp, så er det vel sånn.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.