Annonse
00:00 - 08. september 2017

Hull i krisenarrativet

Annonse

«In order to be successful, one must project an image of success at all time», sier karakteren Buddy Kane i filmen American Beauty. Derav kampen om Ap og krisenarrativet i valgkampen. Skolevalget var en prøvesten på medienes sympatier. Sammenlignet med 2013-valget gikk Ap opp, men sammenlignet med 2015 gikk Ap ned. NRK viste en smilende Jonas Gahr Støre: «Ap jubler for skolevalget». VG meldte at SV gjorde et «brakvalg», Aftenposten skrev om «grønn bølge». dn.no fulgte NTB: «Ingen klar tendens i skolevalget». Nett­avisen slo fast: «Ras for Ap».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.