Annonse
00:00 - 15. september 2017

Det er lurt å være blid – og kynisk

Høyre bygget en Angela Merkel. Fremskrittspartiet fikk Ap til å bite på agnet sitt. Seierherrene forteller sin historie om hvordan de vant valget.

Ingen liker sure folk: Det blideste laget vinner! Det var den klare planen og uttalte taktikken til de to partiene som ble valgets seierherrer. – Det holder ikke å være dum og deilig, altså, du må snakke politikk også. Men er du ikke blid, så går det ikke, sier Ketil Solvik-Olsen. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG / NTB Scanpix
Annonse

 

«Fire nye år! Fire nye år!»

Et nattlig tog går langs Karl Johan. Entusiaster og valgvinnere med Team Erna-plakater følger Norges ferskt gjenvalgte statsminister på veien fra Høyres valgvake til Stortinget natt til tirsdag.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«En halv liter melk, to små kavringer eller to knekkebrød med margarin og mysost, kneippbrød med margarin og mysost, et halvt eple eller en halv appelsin – eller hundre gram gulrot…»